Gedaan met laden. U bevindt zich op: Beoordelingscriteria FUTURE PROEF AWARD

Beoordelingscriteria

Op basis waarvan wordt je eindproef beoordeeld?

De Future Proef Award beloont eindwerken die zich richten op duurzaamheid. Dit kan variëren van het aanzetten tot duurzaam denken over of het bedenken van duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen tot het daadwerkelijk duurzaam handelen.

De jury houdt rekening met onderstaande criteria bij het beoordelen van de eindproeven:

  1. Een brede visie of begrip hebben op/over duurzaamheid met aandacht voor ecologische (voor onze planeet), economische (voor onze welvaart) en/of sociale (voor mensen) dimensies.
  2. (Potentiële) impact hebben op de samenleving
  3. Innovatief en/of creatief zijn op vlak van duurzaamheid, in ideeën of aanpak en hierbij rekening houden met de toekomst.

Het is niet nodig om aan alle criteria te voldoen om kans te maken op een Future Proef Award. We hebben de bovenstaande 3 criteria verfijnd voor elke onderwijsniveau. Gebruik het juiste document als leidraad om je verantwoording in je fiche op te maken (zie stappenplan ‘inschrijven’).

Download hier je beoordelingscriteria

Bekijk hier de beoordelingscriteria van het onderwijsniveau (graduaatsopleiding, professionele bachelor of master) waarin je je eindproef indient. Je kan het pdf-document ook downloaden. Gebruik dit document bij de opmaak van de fiche die je oplaadt bij je inschrijving (zie inschrijvingspagina).