Benieuwd naar de eindproeven en de winnaars?

We ontvingen in 2023 bijna 200 eindproeven die meedongen voor de allereerste Future Proef Award. Onderwijsinstellingen selecteerden hun top 3 voor elk onderwijsniveau via een interne selectieprocedure. Een externe jury buigt zich momenteel over deze genomineerde eindproeven. We maken de winnaars bekend op het allereerste uitreikingsevent van de Future Proef Award op 22 april 2024, gehost door de VUB.

Wie kan er deelnemen aan de Future Proef Award?

Ben jij student van een bachelor-, master- of graduaatsopleiding aan een Vlaamse hogeronderwijsinstelling? Ga jij je dit academiejaar helemaal smijten voor je eindproef? Of zoek je nog een relevant en toekomstgericht onderwerp waarmee je een verschil wil maken?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

De Future Proef Award beloont eindproeven die inzetten op duurzaamheid. We reiken een aparte award uit voor masterproeven, bachelorproeven en graduaatsproeven. Zowel individuele eindproeven als groepswerken zijn welkom.

Dien je je eindproef dit academiejaar in? Dan kan je je op deze website inschrijven voor de volgende editie vanaf april 2024.

De winnaars van de allereerste editie van de Future Proef Award, met eindproeven van vorig academiejaar, maken we op 22 april 2024 bekend.

Is je eindproef niet voor dit jaar maar wil je via je eindproef mee bouwen aan een duurzame toekomst? Ga dan zeker eens op deze pagina kijken voor meer inspiratie.

Waarom zou je meedoen aan de Future Proef Award?

Door met je eindproef in te zetten op duurzaamheid, draag je als student bij aan een maatschappij in verandering. Bovendien is dit een kans om engagement op te nemen voor een duurzame toekomst en zo een verschil te maken.

Met de Future Proef Award zetten wij jou en je eindproef in de schijnwerpers. De winnaars ontvangen bovendien een geldprijs (3000 euro voor de eerste plaats en 500 euro voor plaats 2 en 3). En dat niet alleen, we hopen met deze award ook het gesprek over duurzaamheid in de samenleving aan te wakkeren. Dus... waar wacht je nog op?

Zin om mee te doen? Dan moet je hier zijn!

Wedstrijdreglement

Wil je alle regels en voorwaarden van de Future Proef Award op een rijtje? Download en lees dan hieronder het wedstrijdreglement.