Wie kan er deelnemen aan de Future Proef Award?

Ben jij student van een bachelor-, master- of graduaatsopleiding aan een Vlaamse hogeronderwijsinstelling? Heb jij je in 2023 helemaal gesmeten voor een eindproef die inzet op duurzaamheid?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

De Future Proef Award beloont eindproeven die inzetten op duurzaamheid. We reiken een aparte award uit voor masterproeven, bachelorproeven en graduaatsproeven. Zowel individuele eindproeven als groepswerken zijn welkom.

Is je eindproef niet voor dit jaar maar wil je via je eindproef mee bouwen aan een duurzame toekomst? Ga dan zeker eens op deze pagina kijken voor meer inspiratie.

Waarom zou je meedoen aan de Future Proef Award?

Door met je eindproef in te zetten op duurzaamheid, draag je als student bij aan een maatschappij in verandering. Bovendien is dit een kans om engagement op te nemen voor een duurzame toekomst en zo een verschil te maken.

Met de Future Proef Award zetten wij jou en je eindproef in de schijnwerpers. De winnaars ontvangen bovendien een geldprijs (3000 euro voor de eerste plaats en 500 euro voor plaats 2 en 3). En dat niet alleen, we hopen met deze award ook het gesprek over duurzaamheid in de samenleving aan te wakkeren. Dus... waar wacht je nog op?

Zin om mee te doen? Dan moet je hier zijn!