Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ruim 500 bezoekers tijdens werfbezoek Belpairegebouw Nieuws van Het Facilitair Bedrijf

Ruim 500 bezoekers tijdens werfbezoek Belpairegebouw

Nieuwsbericht
25 september 2023

Zondag 24 september konden de personeelsleden van de Vlaamse overheid die volgend jaar naar het Belpairegebouw verhuizen een kijkje nemen op de werf. De eerste entiteiten verhuizen midden februari 2024, de verhuis komt dus voor een aantal van hen dichterbij.

Veel interesse

De belangstelling was groot. Meer dan 500 geïnteresseerden kwamen opdagen voor de werfdag - georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf in samenwerking met de aannemer. De bezoekers konden via een afgebakend parcours in alle veiligheid het uniek duurzame en circulaire gebouw voor een eerste keer verkennen. Via het gelijkvloers werden ze naar de eerste verdieping geloodst waar ze een blik konden werpen op de indrukwekkende dubbelhoge centrale ontvangstruimte met auditorium, de koffie- en broodjesbar en het restaurant. De centrale trap in het midden van de ontvangstruimte bracht hen naar het vergadercentrum met de VIP-lokalen, de koffiecorner in het atrium, het klein auditorium…. Een bezoek aan een kantoorverdieping vervolledigde het programma. Voor het eerst konden de personeelsleden kennismaken met het concept van gedeelde en toegewezen zones en hun toekomstige werkplek met veel groen.

De vele enthousiaste reacties maakten het tot een geslaagd werfbezoek!

Dankjewel voor het fijne initiatief. Indrukwekkend en mooi. Ik zie het helemaal zitten.

Uit het gastenboek...

Na het bezoek konden de collega’s en hun familieleden een reactie achterlaten in het gastenboek.

Het werfbezoek in beeld

Over het Belpairegebouw

Het Belpairegebouw maakt deel uit van het grotere ZIN-project. In het gebouw zullen niet alleen kantoren, maar ook appartementen, co-working, openbare serre en een hotel zijn. Zo brengt dit project voor het eerst multifunctionaliteit in de monofunctionele Noordwijk.

Meer weten over het Belpairegebouw?