Gedaan met laden. U bevindt zich op: HR-infonetwerk Evenementen voor HR-professionals

HR-infonetwerk

Infosessie
Afgelopen

122 HR-collega’s namen deel aan dit netwerk !

Datum
30 mei 2023
Tijdstip
09:15 tot 10:00
Locatie

Online

Dit evenement is afgelopen.

Opname deel 1

Inhoud is aan het laden
Inhoud is aan het laden

Programma

10:20 - 10:40
10:20 - 10:40
Loonmotor (Vanessa Raveydts en An Talloen, HRTD)

Het Agentschap Overheidspersoneel maakt vanaf 1 juli 2023 gebruik van de nieuwe loonmotor ‘SAP’. De oude loonmotor ‘L4’ blijft daarnaast nog draaien voor (her)berekeningen voor 1 juli 2023. De rechtstreekse impact voor jou als HR-professional is beperkt. Enkel financieel experten kunnen boekhoudkundig verschuivingen ondervinden.

Tijdens dit HR-infonetwerk ontdek je wat dit voor zowel jou als personeelsleden betekent. Meer details rond boekhoudkundige vragen worden beantwoord en toegelicht in een aparte infosessie voor financiële experten binnen de organisatie. Personeelsleden worden via een communicatiecampagne rechtstreeks op de hoogte gebracht via Vlaanderen Intern en Vlimpers.

10:40 - 11:00
10:40 - 11:00
Hybride werken – (de)connectie (Joris Bouve, HR adviseur)

Sinds eind 2022 is het ‘recht op deconnectie’ opgenomen in de welzijnswetgeving. Bij de ‘diensten van de Vlaamse overheid’ is dit echter geregeld via de omzendbrief ‘hybride werken’.

Tijdens dit netwerk krijg je wat ‘tips en tricks’ over hoe je als entiteit met dit ‘recht op deconnectie’ aan de slag kan gaan. Binnen hybride werken is ‘connectie’ een grote uitdaging. Je komt als HR-professional meer te weten over een format/kader om deze connectie te stimuleren binnen je eigen entiteit.

Evenement georganiseerd door Agentschap Overheidspersoneel
Personeel