Gedaan met laden. U bevindt zich op: Analoog archief Informatie archiveren

Analoog archief

Op zoek naar een manier om analoge dossiers en andere overheidsinformatie die afgesloten is te beheren, te bewaren en te ontsluiten? Ontdek op deze pagina hoe Het Facilitair Bedrijf je hierbij kan ondersteunen.

In 2022 - 2023 zal er binnen het Archiefdepot Vilvoorde een nieuwe applicatie uitgerold worden voor zowel het overdragen, het beheren en raadplegen van bestuursdocumenten. Hierdoor zal deze pagina regelmatig bijgewerkt worden met de nieuwe procedures en aangepaste werkwijzen.
Blijf je graag op de hoogte van de laatste veranderingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.(opent in nieuw venster)

Voor wie

  • Het Archiefdepot te Vilvoorde is een dienstverlening van Het Facilitair Bedrijf en wordt enkel aangeboden aan instanties van de Vlaamse overheid, de Vlaamse administratie en de Vlaamse adviesorganen. Bekijk het toepassingsgebied van het Archiefdepot.(opent in nieuw venster)
  • De raamcontracten voor ondersteuning en voor de aankoop van verpakkingsmateriaal staan open voor diverse entiteiten van de Vlaamse overheid, waaronder ook lokale overheden en instellingen met een publieke taak (voor wat hun publieke taak betreft).
Inhoud is aan het laden

Onze diensten