Gedaan met laden. U bevindt zich op: Europa WSE lanceert oproep om leergoesting in organisaties te stimuleren Levenslang Leren

Europa WSE lanceert oproep om leergoesting in organisaties te stimuleren

Nieuwsbericht
15 mei 2024

Europa WSE kondigt een ambitieuze campagne aan om de leercultuur binnen bedrijven en organisaties te versterken. Met als doel de motivatie voor leren te vergroten en een inspirerende omgeving te creëren, nodigt Europa WSE organisaties uit om deel te nemen aan een speciaal begeleid traject.

De oproep is gericht op organisaties die hun leercultuur willen versterken. Dit kan een uitdagend proces zijn voor organisaties. Daarom wilt Europa WSE hen ondersteunen door hen in contact te brengen met ervaren experts die hen kunnen begeleiden bij elke stap van het proces. Deze deskundigen zullen samen met de deelnemende organisaties het huidige leerklimaat analyseren en optimaliseren. Het doel is om leertrajecten te verbeteren en een omgeving te creëren die medewerkers stimuleert om te blijven leren en groeien. Dit wordt behapbaar gehouden door te starten met één team of één afdeling binnen de organisatie. De organisatie wordt gestimuleerd om na afloop van de begeleiding zelf aan de slag te gaan met het leerklimaat van de hele organisatie.

Alle kleine en middelgrote organisaties worden opgeroepen om deel te nemen aan dit initiatief en samen met hen te werken aan een inspirerende leercultuur. Door samen te investeren in leren en ontwikkeling, kan niet alleen de individuele groei van medewerkers bevorderd worden, maar ook de veerkracht en concurrentiekracht van onze organisaties versterken.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan het traject? Je vindt alle informatie op deze website(opent in nieuw venster). Er is een aanmeldformulier waar je je kan opgeven om deel te nemen. Deelname aan dit traject is gratis voor de organisaties en wordt gefinancierd met Europese middelen.