Gedaan met laden. U bevindt zich op: Aanmelden en profiel selecteren MAGDA Online

Aanmelden en profiel selecteren

Hoe kunt u MAGDA Online openen en gebruiken?

Aansluiten op MAGDA Online

Eerst dient uw organisatie aan te sluiten op MAGDA Online, waarna uw lokale beheerder u een of meerdere profielen moet toekennen. Meer toelichting vindt u in stap 7 en 8 van de aansluitingsprocedure.

Aanmelden

De toepassing kan geopend worden via volgende link: https://magdaonline.vlaanderen.be(opent in nieuw venster).

U komt terecht op de aanmeldpagina:

Aanmelden kan met eID, token, itsme, …

Daarna kiest u voor welke organisatie u wil werken. Indien u maar werkt voor 1 organisatie krijgt u dit scherm niet te zien:

TIP: Als het niet lukt om aan te melden, neem dan in eerste instantie contact op met uw lokale beheerder. Weet u niet wie dat is? Neem dan contact op met de Vlaamse Infolijn (bel het nummer 1700, of gebruik hun chat(opent in nieuw venster) of mail(opent in nieuw venster)functies).

Een profiel selecteren

Zodra u aangemeld bent, dient u een profiel te kiezen. Als u maar één profiel hebt, dan wordt dit automatisch geselecteerd.

Wisselen van profiel

Hebt u meerdere profielen en wilt u wisselen van profiel, dan kunt u in de rechterbovenhoek van MAGDA Online op uw profiel klikken en een ander profiel selecteren:

Wanneer u hier kiest voor “Overzicht van al uw profielen” gaat u naar de profielselectiepagina waar al uw beschikbare profielen staan opgelijst.

Wisselen van organisatie

Wanneer u al bent aangemeld, kan u wisselen van organisatie door op de link te klikken in het uitvalmenu in de hoofding: