De Vlaamse overheid levert inspanningen om de toegankelijkheid van deze site voor alle internetgebruikers voortdurend te verbeteren.

Letters vergroten

Vindt u het lettertype op de site te klein om vlot te lezen? Dan kunt u het eenvoudig vergroten via de ingebouwde functie van uw browser.

LeesVoor

U kunt de tekst op de site laten voorlezen als u dat gemakkelijker vindt. Op pagina's waar dit kan, klikt u op het luidsprekericoontje om de tekst te laten voorlezen.

AnySurfer label

Vlaanderen.be beschikt over het AnySurfer label, het Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Dit strenge label benadrukt de inspanningen die we leveren om onze informatie voor alle doelgroepen toegankelijk te maken. Het label geldt voor de site Vlaanderen.be, met uitzondering van de publicaties en de chat.

Als u problemen ondervindt met het lezen van een niet-toegankelijk elektronisch document, mag u ons altijd contacteren. U maakt hiervoor het best gebruik van het contactformulier (opent in nieuw venster). Als u de publicatietitel vermeldt, zullen we ons best doen om u een toegankelijke versie van de publicatie te bezorgen.

De filmpjes die u op de site ziet, dienen louter ter illustratie van de geschreven content.