Gedaan met laden. U bevindt zich op: Praktische informatie Trefdag Vlaanderen Digitaal Trefdag Vlaanderen Digitaal

Praktische informatie Trefdag Vlaanderen Digitaal

Wanneer

26 oktober 2023
8u00 - 18u00

Adres

Toegangsplan Flanders Expo

Flanders Expo – Hal 1

Maaltekouter 1, 9051 Gent

Vervoer

Flanders Expo bereikt u met de auto via afrit 14 van de E40 Gent – Oostende en vervolgens Afrit 5 van The Loop. Meer informatie vindt u op de website van Flanders Expo(opent in nieuw venster). Er is gratis parking voorzien op de terreinen van Flanders Expo. Signalisatie zal u de weg wijzen.

Flanders expo is vlot te bereiken met Tram 1 vanaf het station Gent Sint Pieters. Check de routeplanner van De Lijn(opent in nieuw venster) om uw reis voor te bereiden.

Er wordt ook voldoende fietsenstalling voorzien aan de ingang van Hal 1 van Flanders Expo.

Landmeters

De Trefdag is erkend als opleidingsmoment voor landmeters-experten en telt mee voor max. 6 opleidingspunten. Vink bij uw inschrijving aan dat u een opleidingsattest wenst en geef uw LAN-nummer op. Vergeet bij het verlaten van de Trefdag niet uit te scannen!

Catering

Koffie, thee en water wordt de hele dag gratis aangeboden, net als de afsluitende receptie. De lunch is betalend.

Toegangsbadge

We verwachten u vanaf 8u in Hal 1 van Flanders Expo Gent. Aan de ingang van Hal 1 ontvangt u uw toegangsbadge in ruil voor het e-ticket dat u toegestuurd wordt op 23 oktober.

Op deze badge voorzien we een QR-code met daarin uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, organisatie en mailadres). U beslist zelf door wie u uw badge laat scannen en zo uw gegevens deelt.

Plenaire openingsshow

Wie te laat komt voor de start van de plenaire openingsshow om 9u30 in Hal 2 kan deze ook volgen vanuit alle andere auditoria in Hal 1 en het Flex Meeting Center.

WiFi

Iedereen op de beursvloer kan gebruik maken van het publieke WiFi-netwerk ‘Flanders Expo’. Na opname van uw naam en e-mailadres krijgt u toegang tot dit netwerk. De ingevoerde gegevens worden niet bewaard noch gebruikt door de aanbieder van het netwerk.

Beursplan

Zoekt u de stand van Digitaal Vlaanderen of één van onze vele standhouders? Bekijk dan hier het beursplan(PDF bestand opent in nieuw venster).