VLAM viert jubileumeditie met recorddeelname

30 leveranciers van Belgische aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen verwelkomen u in Berlijn op de VLAM-standen tijdens Fruit Logistica. Samen met de aanwezige federaties en veilingen presenteren ze een breed gamma producten van topkwaliteit aan de bezoekers. Ontmoet hen in hal 6.2 op standen B-03, B-04, B-05, B-06 en B-07.

Als standhouder van het eerste uur is VLAM dit jaar in Berlijn aanwezig met een recorddeelname van 30 exposanten. Onder de koepel van de VLAM-standen kunnen bezoekers leveranciers ontmoeten van verse groenten & fruit, aardappelen en fruitbomen.

Verse groenten en fruit

De 17 aanwezige bedrijven staan in hal 6.2 op standen B-03, B-05 en B-06: Bel'Export, Boussier / Belfrutex, Calsa/ Weiss, DBS / DBS Agro, De Plecker – Lauwers, Demargro, Devos Group, Dries Sebrechts Fruit (DSF), Frans Michiels Belgium (FMB), Gemex, Nicolaï Fruit, Pacbelimex, REO Veiling, Rotom, Vanco Belgium, Vergro en Wouters Fruithandel.

Aardappelen

Acht leveranciers van aardappelen kijken ernaar uit om hun klanten te ontmoeten in Berlijn in hal 6.2 op stand B-07: Bart's Potato Company, Binst Breeding & Selection, Dauchy, De Aardappelhoeve, Pomuni, Remo Fresh, RTL Patat en Warnez.

Fruitbomen

Ook vijf producenten van fruitbomen zijn aanwezig op de VLAM-stand in hal 6.2, nummer B-04 om hun producten te presenteren aan een international publiek: ABCz Group, Benelux Fruit Service, Carolus, Depa Fruit en Zouk.

VLAM trakteert op Conference-hapjes

Een deel van de VLAM-stand is helemaal ingekleed in de campagne voor Conference-peren, die inmiddels zijn zesde jaar ingaat. Omdat zelf proeven de beste manier is om overtuigd te worden van de smaak van de Conference, stuurt VLAM twee promotiedames op pad om bezoekers te trakteren op hapjes met Conference. Een wandelende Conference-peer zal alvast erg opvallen bij de beursbezoekers en hen uitnodigen om de Conference te proeven.

****

Bij de downloads hieronder vindt u het volledige persdossier, met meer details over onze deelname, inclusief feiten en cijfers over de Belgische productie & handel.

 

Download documenten