Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kwaliteits- en registratiemodel van dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie

Kwaliteits- en registratiemodel van dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie

Dienstverleners binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie moeten voor bepaalde maatregelen voldoen aan een aantal kwaliteitsvoorwaarden op organisatieniveau.

Wil uw organisatie een opleiding laten erkennen die recht geeft op Vlaams opleidingsverlof? Voert u arbeidsbemiddeling uit in opdracht van de VDAB? Begeleidt uw maatwerkbedrijf personen met een arbeidshandicap? Het zijn maar enkele voorbeelden van diensten waarvoor het beleidsdomein Werk en Sociale Economie een beroep doet op dienstverleners zoals u.

U kunt als dienstverlener een kwaliteitsregistratie aanvragen via het WSE-loket. Door de kwaliteitsvoorwaarden over het hele beleidsdomein heen gelijk te schakelen, is het voor u, als dienstverlener, duidelijk aan welke kwaliteitsvoorwaarden u moet voldoen om op de maatregelen binnen het beleidsdomein te kunnen intekenen.

Overzicht van dienstverleners met een kwaliteitsregistratie binnen WSE

Bent u op zoek naar een dienstverlener met een kwaliteitsregistratie binnen Werk en Sociale Economie? Bekijk alle actieve kwaliteitsregistraties.