Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontdek de nieuwe portaalwebsite Levenslang Leren Nieuwsberichten van Werk & Sociale Economie

Ontdek de nieuwe portaalwebsite Levenslang Leren

Nieuwsbericht
10 mei 2023

Of je nu een lerende, een opleidingsvertrekker, een onderneming of partner bent, voortaan kan iedereen op het terrein terecht op een overzichtelijke portaalwebsite rond levenslang leren. We gaan er dieper in op het waarom van levenslang leren en hoe je zelf aan de slag kan gaan. 

Wat kan je terugvinden op de portaalwebsite? 

De portaalwebsite Levenslang Leren fungeert als een knooppunt van informatie en inspiratie rond levenslang leren in Vlaanderen. Praktijkgerichte verhalen en getuigenissen uit het dagelijkse leven, interessante cijfers en feiten, verhelderende onderzoeksresultaten en adviesrapporten, en een overheidsbrede inventaris van relevante platformen, maatregelen en websites in Vlaanderen dragen daaraan bij. Al deze informatie wordt voortaan ontsloten via één portaalwebsite, in beheer van het expertisecentrum innovatieve leerwegen.

Daarnaast vormt de portaalwebsite eveneens het startpunt voor partners en actoren om aan de slag te gaan met Levenslang Leren. Dankzij hun unieke positie in het veld bereiken zij diverse burgers en ondernemingen. Zij zijn het best geplaatst om burgers te begeleiden in hun stappen richting levenslang leren. Via de website reiken we deze partners bruikbare informatie, inspiratie en ondersteuning aan om levenslang leren in Vlaanderen verder uit te dragen.

Blijf op de hoogte 

De portaalwebsite Levenslang Leren is splinternieuw en in volle groei. Blijft u graag op de hoogte van nieuwe bijdrages? Via de nieuwsbrief van het Departement Werk en Sociale Economie Werkzin-e volgt u levenslang leren op de voet. Schrijf u hier in.

Raadpleeg de infographic

Bekijk hier wat de portaalwebsite Levenslang Leren allemaal te bieden heeft: