Gedaan met laden. U bevindt zich op: Campagnemateriaal FUTURE PROEF AWARD

Campagnemateriaal

Wil je de Future Proef Award mee in de kijker zetten? Hieronder vind je promomateriaal. 

  ZIP-bestand Campagnebeeld

  Je vindt verschillende formaten van de illustratie in dit pakket. Je kan het formaat kiezen afhankelijk van het medium dat je gebruikt. Het medium-type vind je in de bestandsnaam. Er zijn telkens 2 versies van de tekst op de afbeelding:

  1. ‘Kies met je eindwerk voor een duurzame toekomst’: gebruik deze beelden als je rechtstreeks naar studenten communiceert.
  2. ‘Promoot een eindwerk voor een duurzame toekomst’: gebruik deze beelden als je rechtstreeks naar docenten communiceert of andere doelgroepen, die duurzame eindproeven mee kunnen promoten. ‘Promoten’ kan hier in een dubbele betekenis gebruikt worden: ‘promotie maken’ of ‘ als promotor een eindproef begeleiden’.

  Je kan een staand of een liggend logo gebruiken, met of zonder URL. Het is belangrijk om de doelgroepen van je communicatie naar deze website te leiden. Als je de URL van de website ergens anders toevoegt (bv. in een bijgevoegde tekst of als link achter het logo of campagnebeeld, dan kan je het blanco logo gebruiken. Wil je met het logo vooral de website promoten, gebruik dan het logo met URL.

  Campagnebeeld voor studenten
  Campagnebeeld voor docenten
  LOGO FPA Liggend met URL
  Logo liggend met URL