Gedaan met laden. U bevindt zich op: Organiseer HR binnen je departement of agentschap In- en doorstroom

Organiseer HR binnen je departement of agentschap

Op zoek naar een HR-functiebeschrijving? Of een geschikte HR-businesspartner of HR-generalist? Hoe organiseren anderen hun HR binnen de Vlaamse overheid? Op deze webpagina vind je alle relevante informatie.

Werfreserves voor HR

Als organisatie kun je gebruik maken van de werfreserves die het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) ter beschikking stelt om op zoek te gaan naar een geschikte HR business partner (HRBP) of een HR-generalist.

Het gaat stuk voor stuk om sterke kandidaten die snel inzetbaar zijn. Ze zijn ervaren in HR en velen van hen kennen de Vlaamse overheid. Bovendien moet er geen volledige selectieprocedure doorlopen worden. Er is een korte doorlooptijd en je kan zelf een gemotiveerde keuze maken uit de geschikte kandidaten.

Kennisdeling HR-organisatie

Voor de departementen of agentschappen die in 2018 aansloten bij het Dienstencentrum Personeelsadministratie organiseerde AgO een kennisdeling rond de HR-organisatie. Tijdens deze uiteenzetting werd een globaal beeld gegeven van de HR-organisatie en werd dieper ingegaan op de case van Facilitair Bedrijf en (het vroegere) departement LNE.