Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kennismaken met het Serieregister - hoe breng ik selectieregels in kaart? Agenda van informatiemanagement

Kennismaken met het Serieregister - hoe breng ik selectieregels in kaart?

Opleiding
Afgelopen
Datum
1 december 2023
Tijdstip
09:30 tot 12:00
Inschrijven tot en met
21 november 2023
Dit evenement is afgelopen.
Belangrijk

Werken met het Serieregister zelf komt niet aan bod in deze opleiding. Elke organisatie die wil instappen in het Serieregister, krijgt sowieso een aparte opleiding in het kader van hun aansluiting op deze toepassing. Team Digitaal Archief Vlaanderen zal soms ook de sessie “Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?” sterk aanbevelen als bijkomende vorming.

Doel en inhoud

Informatiebeheerders laten kennismaken met series als beheersinstrumenten, het datamodel van het Serieregister, maar vooral komen er ook tips voor praktische implementatie en opmaak aan bod. Hoe kan je dit verandertraject om binnen je organisatie met series te werken, projectmatig aanpakken?

Doelgroep

Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden.
Je kan deze sessie volgen als losstaande opleiding. Bijvoorbeeld indien jouw organisatie interesse heeft om aan te sluiten op het Serieregister (of op het Serieregister in combinatie met het E-depot). Daarnaast zal het team Digitaal Archief Vlaanderen bij concrete opgestarte aansluitingstrajecten voor E-depot en Serieregister collega’s gericht ook doorverwijzen naar deze sessie.

Tijdstip

Deze opleiding kan je op 5 verschillende data volgen:

  • vr 3/2 - Brussel Consciencegebouw - 2AB01 Janet Rowley - 9u30-12u00
  • di 28/3 - Brussel Consciencegebouw - 2AB01 Janet Rowley - 13u30-16u00
  • wo 31/5 - Brussel Consciencegebouw - 1C06 Friedrich Nietzsche - 9u30-12u00
  • di 3/10 - Brussel Consciencegebouw - 1C06 Friedrich Nietzsche - 9u30-12u00
  • vr 1/12 - Brussel Consciencegebouw - 1C06 Friedrich Nietzsche - 9u30-12u00

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)

Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer