Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart? Agenda van informatiemanagement

Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?

Opleiding
Afgelopen

De opleiding laat informatiebeheerders kennismaken met series als beheersinstrumenten, het datamodel van het Serieregister, maar er komen vooral ook tips voor praktische implementatie en opmaak aan bod. Hoe kan je dit verandertraject om binnen je organisatie met series te werken, projectmatig aanpakken?

Datum
4 december 2023
Tijdstip
09:30 tot 12:00
Locatie

VAC Gent - zaal 04.06 Jozef Guislain
Kon. Maria Hendrikaplein 70, Gent

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
22 november 2023
Dit evenement is afgelopen.

Doelgroep

Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden.
Je kan deze sessie volgen als losstaande opleiding. Bijvoorbeeld indien jouw organisatie interesse heeft om aan te sluiten op het Serieregister (of op het Serieregister in combinatie met het E-depot). Daarnaast zal het team Digitaal Archief Vlaanderen bij concrete opgestarte aansluitingstrajecten voor E-depot en Serieregister collega’s gericht ook doorverwijzen naar deze sessie.

Belangrijk

Werken met het Serieregister zelf komt niet aan bod in deze opleiding. Elke organisatie die wil instappen in het Serieregister, krijgt sowieso een aparte opleiding in het kader van hun aansluiting op deze toepassing. Zoals hierboven aangegeven zal team Digitaal Archief Vlaanderen soms ook de sessie “Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?” sterk aanbevelen als bijkomende vorming.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)

Locatie en bereikbaarheid

Adres

VAC Gent - zaal 04.06 Jozef Guislain

Kon. Maria Hendrikaplein 70

9000 Gent

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer