Gedaan met laden. U bevindt zich op: Call for Contributions iPRES 2024 Nieuwsberichten van Informatiemanagement

Call for Contributions iPRES 2024

Nieuwsbericht
11 januari 2024

Samen met Universiteit Gent, MeeMoo en VRT organiseert Het Facilitair Bedrijf van 16 tot en met 20 september 2024 iPRES.

Deze internationale hybride conferentie over digitale preservering viert in 2024 z’n 20ste verjaardag, met Gent als uitvalsbasis. Daarnaast organiseren we met heel wat partners activiteiten over heel Vlaanderen en online. Ook jij kan actief bijdragen aan het programma, door bijvoorbeeld een paper, panel of lightning talk voor te stellen. Daarom organiseren we een Call for Contributions, waarvoor je vanaf begin januari kan indienen.

Meer over de Call For Contributions(opent in nieuw venster)

Webinar over de Call for Contributions

Op 11 januari 2024 kom je alles te weten over de Call For Contributions. We organiseren een webinar waarbij de richtlijnen en de indienprocedure tot in de puntjes uit de doeken gedaan worden. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan het programmacomité - denk op voorhand dus al eens na over je bijdrage.

Lees je hier alvast in over de thema’s, mogelijke formats en belangrijke data.(opent in nieuw venster)

Voor wie is dit webinar?

Iedereen die geïnteresseerd is om zelf bij te dragen aan het programma van iPRES 2024. Deze internationale conferentie brengt nationale en internationale wetenschappers, studenten, onderzoekers, archivarissen, bibliothecarissen, leveranciers en andere experts samen om kennis te delen over recente ontwikkelingen en innovatieve projecten rond digitale preservering, en samen duurzame oplossingen te zoeken.

Praktisch

Het webinar gaat online door op 11 januari 2024 om 20 uur. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Schrijf je in!(opent in nieuw venster)