Datum
4 oktober 2022 t.e.m. 4 oktober 2022
Tijdstip
07:30
Locatie

Online via video

Omschrijving

Informatiebeheerders laten kennismaken met series als beheersinstrumenten het datamodel van het serieregister, maar vooral komen ook tips voor praktische implementatie en opmaak aan bod. Hoe kan je dit verandertraject om binnen je organisatie met series te werken projectmatig aanpakken?

Wie?

Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden.
Je kan deze sessie volgen als losstaande opleiding. Bijvoorbeeld indien jouw organisatie interesse heeft om aan te sluiten op het serieregister (of op het serieregister in combinatie met het e-depot). Daarnaast zal het team Digitaal Archief Vlaanderen bij concrete opgestarte aansluitingstrajecten voor e-depot en serieregister collega’s gericht ook doorverwijzen naar deze sessie.

Belangrijk

Werken met het serieregister zelf komt niet aan bod in deze opleiding. Elke organisatie die wil instappen in het serieregister, krijgt sowieso een aparte opleiding in het kader van hun aansluiting op deze toepassing. Zoals hierboven aangegeven zal team Digitaal Archief Vlaanderen soms ook de sessie “Kennismaken met het serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?” sterk aanbevelen als bijkomende vorming.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be (opent in uw e-mail applicatie)

Evenement georganiseerd door Agentschap Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer