Gedaan met laden. U bevindt zich op: Walden Festival Agenda van Vlaanderen Intern

Walden Festival

Feest
Afgelopen
Datum
16 juli 2022 t.e.m. 17 juli 2022
Tijdstip
00:00
Locatie

Leopoldpark
Leopoldpark, Brussel

Routeplanner (opent in nieuw venster)
Dit evenement is afgelopen.

Op 16 en 17 juli 2022 gaat de tweede editie van Walden Festival door. Het concept? Genieten van muziek in al haar diversiteit in en rond het Brusselse Leopoldpark.

Verwacht je aan een relaxte ontdekkingstocht met klassiek, hedendaags, niet-westerse muziek en jazz. Met namen als Tuur Florizoone, Cello Octet Amsterdam, Robin Verheyen Quartet, Manchester Collective en nog vele anderen, is er voor ieder wat wils.

De concerten gaan bovendien op unieke locaties door. Zo kan je niet alleen genieten van de muziek in de museumtuin, maar ook in parels van gebouwen als de Solvay-bibliotheek, tussen de indrukwekkende schilderijen van het Wiertz Museum, het Fin-de-Sièclegebouw Le Senghor en zelfs tussen de dino’s.

Ook voor de kleinsten onder ons valt er heel wat te beleven. Zij kunnen zich uitleven op grote klanksculpturen, dansen op de aanstekelijke melodieën van Siger, of zich laten schminken als bloemenmeisje of schrikwekkende dino. Bijkomen kan met een lekkere picknick of een verfrissend ijsje, in één van de strandstoelen.

Ontdek de volledige line-up en bestel je tickets op www.waldenfestival.be(opent in nieuw venster)

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Leopoldpark

Leopoldpark

1000 Brussel

Routeplanner(opent in nieuw venster)
Evenement georganiseerd door De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Andere