Datum
25 mei 2023
Tijdstip
08:30 tot 10:00
Locatie

Online

Inschrijven voor
22 mei 2023
Dit evenement is afgelopen.

Dr. Frederick Van Gysegem is partner bij Roland Berger. Hij ontwikkelde een expertise in workforce transformation en skill development en adviseert regelmatig overheden, administraties, HR-dienstverleners en sectorverenigingen omtrent arbeidsmarkt-gerelateerde onderwerpen. Frederick voltooide zijn doctoraat in de Economie aan de Universiteit Gent in 2013 en was gastonderzoeker aan Queen’s University in Belfast.

Dr. Willem Vanlaer is senior projectmanager bij Roland Berger. Hij ontwikkelde een expertise in government transformation en economic analysis. Willem voltooide zijn doctoraat in de Economie aan de Universiteit Hasselt in 2019, waar hij nog steeds actief is als professor Macro-economisch Beleid.

Wat kan u verwachten?

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 10.30-10.40 uur: Inleiding door Cornelia Vandenberghe (Studiedienst, Departement Werk en Sociale Economie)
  • 10.40-12.00 uur: Presentatie door Frederick Van Gysegem en Willem Vanlaer (Roland Berger) en vraag & antwoord

Hoe kan u deelnemen?

Deze Denkwerksessie vindt plaats via Teams. U ontvangt na inschrijving een link die u toegang geeft tot het webinar. Schrijf u in voor 22 mei.(opent in nieuw venster) Deelname is gratis.

Deze sessie wordt ook opgenomen. Iedereen die zich inschrijft, ontvangt automatisch de opname. We delen de opname nadien via Werkzin-e en op ons kennisplatform.   

Denkwerk is een initiatief van het Departement Werk en Sociale Economie. We laten experten aan het woord over actuele, beleidsrelevante thema’s die aansluiten bij de kennisagenda van het Departement Werk en Sociale Economie. 

Partners

Evenement georganiseerd door Departement Werk en Sociale Economie
Beleid en regelgeving