Gedaan met laden. U bevindt zich op: Einde openbaar onderzoek: bedankt voor jullie reacties! Nieuwsberichten van Kustvisie

Einde openbaar onderzoek: bedankt voor jullie reacties!

Nieuwsbericht
29 april 2024

Vrijdag 26 april was de laatste dag van het openbaar onderzoek voor Kustvisie. De afgelopen 60 dagen kon iedereen het ontwerp strategisch beleidsplan en alle bijlagen inkijken en daarop reageren. Dat plan bevat de strategie waarmee Vlaanderen de komende 100 jaar elke zone aan de kust stapsgewijs kan aanpassen om de kust te beschermen tegen overstromingen uit zee. Adviesinstanties kunnen een reactie indienen tot en met 10 juni. Alle reacties worden verzameld en samen met de antwoorden verwerkt in een antwoordnota. Iedereen die een reactie heeft ingediend, ontvangt een kopie van dit document.

We zijn verheugd over de grote interesse die wij zagen tijdens het openbaar onderzoek. Zo’n 600 mensen bezochten de infosessies en ook de brochures in de kustgemeenten werden veelvuldig meegenomen. Via de website en de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de volgende stappen. Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Laat dan even uw e-mailadres achter op de pagina van de nieuwsbrief(opent in nieuw venster).

Hieronder enkele sfeerbeelden van de infomomenten.