Een job met een maatschappelijke meerwaarde

De Vlaamse overheid heeft oog voor wat er leeft in de samenleving. In Vlaanderen zorgen we voor gelijke onderwijskansen, geven we actuele verkeersinformatie, beheren we het groen, onderhouden we wegen en bouwen we bruggen, ....

Bij de Vlaamse overheid geef je elke dag opnieuw het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij. En dat in alle functies en op alle niveaus. Werken voor Vlaanderen, dat betekent werken in een geëngageerde omgeving en deel uitmaken van een diverse organisatie.

VerhaalPortret_Luc_Dewilde

Personen met een handicap botsen vaak op moeilijkheden. Ik vind het super dat ik hen kan helpen om problemen op te lossen.

Luc Dewilde (54) Hoofd provinciale afdeling Oost-Vlaanderen van Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap
Toon Vereecke

Idealistisch ben ik niet meer, maar ik blijf geloven in de mogelijkheid tot herstel.

Toon Vereecken (27) Opvoeder van De Zande (Agentschap Jongerenwelzijn, Ruiselede)
Afbeelding Steven Vanonckelen

Het fijnste aan de job is de afwisseling én de vrijheid om eigen accenten te leggen.

Steven Vanonckelen (31) Beleidsmedewerker Milieu-integratie, Economie en Infrastructuur van Departement Omgeving (Brussel)
VerhaalPortret_An_Van_Herck

De troeven van mijn job? Elke dag werken aan projecten en dossiers, samen met mensen waarmee het klikt, en het uitmuntende zicht op de Antwerpse skyline!

An Van Herck (37) Beleidsmedewerker (jurist) Organisatie en Werking Lokale Besturen van Agentschap Binnenlands Bestuur (Afdeling Lokale Organisatie en Werking site Antwerpen)
VerhaalPortret_Stefanie_Bauwens

Als je niet in je cliënten gelooft, hou je deze job niet vol

Stefanie Bauwens (26) Justitieassistent justitiehuis Antwerpen, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van justitiehuis Antwerpen