Gedaan met laden. U bevindt zich op: 19 februari: start bloedafnames bij inwoners van Antwerpen-Rechteroever en Hoboken én opening van een bijkomende locatie PFAS-bloedonderzoeken algemeen

19 februari: start bloedafnames bij inwoners van Antwerpen-Rechteroever en Hoboken én opening van een bijkomende locatie

Nieuwsbericht
1 februari 2024

Vanaf maandag 19 februari opent een bijkomende, tijdelijke locatie op Antwerpen-Rechteroever: tank* Antwerpen in de Ankerrui 9, 2000 Antwerpen.

Alle inwoners van Antwerpen-Rechteroever en Hoboken zijn vanaf dan aan de beurt. Dit betekent dat alle inwoners van Antwerpen-Rechteroever en Hoboken binnen een straal van 5 km rond de 3M-fabriek (onafhankelijk van de aanmeldingsdatum) begin februari een uitnodiging ontvangen in de brievenbus. De locatie in Antwerpen-Rechteroever sluit na 24 april.

De opening van deze bijkomende locatie betekent wel dat de locatie in Zwijndrecht van 5 februari tot en met 24 april sluit. Nadien opent het Z+ Center opnieuw. De locatie in Antwerpen-Linkeroever blijft wel doorlopend open.

Later in het voorjaar ontvangen de inwoners van Zwijndrecht, Beveren, Kruibeke en Antwerpen-Linkeroever die zich na 22 mei 2023 hebben aangemeld, een uitnodigingsbrief in de bus. We houden u verder op de hoogte.