Gedaan met laden. U bevindt zich op: Mijn VerbouwPremie voor vloer

Mijn VerbouwPremie voor vloer

Om de gebruikservaring te optimaliseren, zal Mijn VerbouwLoket op woensdag 29/05/24 tussen 17u30 en 18u30 tijdelijk onbeschikbaar zijn

Vraag hier Mijn VerbouwPremie aan

Welke werken

Voor wie

  • Elke en in bestaande woon en komt in aanmerking voor een premie voor vloerisolatie op volle grond en kelderplafondisolatie.
  • uit de laagste en middelste inkomenscategorie of verhuurder aan een woonmaatschappij kan de premie ook aanvragen voor de overige werken (zie rubriek ‘Welke werken’) op voorwaarde dat de vloer is geïsoleerd.
  • Bij werken aan de van het komt de (basis)premie voor het isoleren van de vloer/kelderplafond toe aan de investeerder van het volledige appartementsgebouw. Is er een opgericht? Dan komt de premie toe aan hen. Eigenaar-bewoners die behoren tot de laagste en middelste inkomenscategorie én verhuurders aan een woonmaatschappij kunnen een aanvullende Mijn VerbouwPremie aanvragen voor alle bovengenoemde werken (zie rubriek ‘Welke werken’) in de categorie buitenmuur.

Voorwaarden

Bedrag

Benieuwd welke premies u kan aanvragen en op welk premiebedrag u recht hebt? Raadpleeg de simulator(opent in nieuw venster) 2024.

De premiepercentages van 50% en 35% in de laagste en middelste inkomensgroep gelden voor alle premieaanvragen tot en met 31-12-2024. Vanaf 2025 zullen de premiebedragen dalen.

Welke documenten

Documenten die nodig zijn om de premie aan te vragen

Veelgestelde vragen