Gedaan met laden. U bevindt zich op: Archiefdepot - overdragen met het importsjabloon: hoe invullen en aanvragen? Agenda van informatiemanagement

Archiefdepot - overdragen met het importsjabloon: hoe invullen en aanvragen?

Opleiding
Afgelopen

Informatiebeheerders maken kennis met de nieuwe werkwijze voor overdragen naar het Archiefdepot.

Datum
13 juni 2024
Tijdstip
13:00 tot 13:30
Locatie

Online

Inschrijven tot en met
4 juni 2024
Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

Doel en inhoud

Vanaf 1 mei stapt het Archiefdepot Vilvoorde over op de Depotbeheerstool. Het overdragen met een overdrachtslijst is vanaf dan niet meer mogelijk. Je zal moeten overdragen met een importsjabloon of via de applicaties E-depot/archief overdragen.

Heb je meer info nodig over deze nieuwe werkwijze? Hoe draag ik over met een importsjabloon? Hoe vraag ik dossiers daarna op via de portalen of het E-depot? Schrijf je dan in voor onderstaande sessie.

Doelgroep

Informatiebeheerders Vlaamse overheid

Deze opleiding is enkel voor de Vlaamse overheid. Lokale overheden kunnen immers geen gebruikmaken van de dienstverlening van het Facilitair Bedrijf omtrent het beheren, bewaren en vernietigen van analoge bestuursdocumenten.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen.

Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via informatiemanagement@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) of weiger het vergaderverzoek dat je is toegestuurd via outlook.

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer