Gedaan met laden. U bevindt zich op: Dossiers overdragen naar het Archiefdepot - dinsdag 23 juli 2024 Agenda van informatiemanagement

Dossiers overdragen naar het Archiefdepot - dinsdag 23 juli 2024

Opleiding

Informatiebeheerders maken kennis met de werkwijze voor overdragen naar het Archiefdepot, de dienstverlening van het Archiefdepot, de webpagina met alle actuele info over het Archiefdepot.

Datum
23 juli 2024
Tijdstip
13:00 tot 16:30
Locatie

Archiefdepot Vilvoorde - Zaal Aster Berkhofs
G.Levisstraat 45, Vilvoorde

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
12 juli 2024

Omschrijving

Doelgroep
Informatiebeheerders Vlaamse overheid.
Deze opleiding is enkel voor de Vlaamse overheid. Lokale overheden kunnen immers geen gebruikmaken van de dienstverlening van Het Facilitair Bedrijf omtrent het beheren, bewaren en vernietigen van bestuursdocumenten.

Opleiding van een halve dag

De opleiding gaat door in de namiddag (13u - 16u30) door in het Depot te Vilvoorde, G.Levisstraat 45, 1800 Vilvoorde.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen.

Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via informatiemanagement@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) of weiger het vergaderverzoek dat je is toegestuurd via outlook.

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Archiefdepot Vilvoorde - Zaal Aster Berkhofs

G.Levisstraat 45

1800 Vilvoorde

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer