Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart? Agenda van informatiemanagement

Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?

Opleiding

De opleiding laat informatiebeheerders kennismaken met series als beheersinstrumenten, het datamodel van het Serieregister, maar er komen vooral ook tips voor praktische implementatie en opmaak aan bod. Hoe kan je dit verandertraject om binnen je organisatie met series te werken, projectmatig aanpakken?

Datum
24 september 2024
Tijdstip
9.30 tot 12.00
Locatie

Consciencegebouow - lokaal 1C06 - Friedrich Nietzsche
Koning Albert II-laan 15, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
13 september 2024

Doelgroep

Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden.
Je kan deze sessie volgen als losstaande opleiding. Bijvoorbeeld indien jouw organisatie interesse heeft om aan te sluiten op het Serieregister (of op het Serieregister in combinatie met het E-depot). Daarnaast zal het team Digitaal Archief Vlaanderen bij concrete opgestarte aansluitingstrajecten voor E-depot en Serieregister collega’s gericht ook doorverwijzen naar deze sessie.

Belangrijk

Werken met het Serieregister zelf komt niet aan bod in deze opleiding. Elke organisatie die wil instappen in het Serieregister, krijgt sowieso een aparte opleiding in het kader van hun aansluiting op deze toepassing. Zoals hierboven aangegeven zal team Digitaal Archief Vlaanderen soms ook de sessie “Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?” sterk aanbevelen als bijkomende vorming.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via digitaalarchief@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) of weiger het vergaderverzoek dat je is toegestuurd via outlook.

Inschrijven

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Consciencegebouow - lokaal 1C06 - Friedrich Nietzsche

Koning Albert II-laan 15

1210 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer