Gedaan met laden. U bevindt zich op: Opleiding Serieregister (applicatie) Agenda van informatiemanagement

Opleiding Serieregister (applicatie)

Opleiding
Afgelopen

Het Facilitair Bedrijf organiseert een opleiding voor nieuwe gebruikers van het Serieregister. De opleiding wordt in de voormiddag gegeven en duurt 2 uur.

Datum
23 november 2023
Tijdstip
10:00 tot 12:00
Locatie

VAC Antwerpen - zaal 02.16a Rubens
Lange Kievitstraat 113, Antwerpen

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
13 november 2023
Dit evenement is afgelopen.

Deze opleiding is enkel voor medewerkers van de organisaties die al klant zijn van de applicatie of waarvoor er een aansluitingstraject is opgestart.

Doel en inhoud

Nieuwe gebruikers laten kennismaken met alle functionaliteiten van het Serieregister. Na het leggen van een theoretische basis komt het volledige datamodel aan bod aan de hand van een demo. Hoe maak je een serie aan, wat moet je doen met een afgekeurde serie en wat kan nog doen met een gepubliceerde serie? Het zijn allemaal vragen waarop je tijdens de opleiding een antwoord krijgt. Achteraf kan je volledig zelfstandig aan de slag in het Serieregister.

Doelgroep

Informatiebeheerders, archivarissen en archiefmedewerkers van organisatie die pas zijn aangesloten op het Serieregister.

Niveau en voorkennis

Er is geen voorkennis vereist. Indien je toch met enige voorkennis deze opleiding wilt volgen, kan je beginnen met de opleiding ‘Kennismaken met het Serieregister: hoe breng ik selectieregels in kaart?’

Voorwaarden

Jouw organisatie is nieuw aangesloten op het Serieregister en jij zal werken in de applicatie.

Inschrijven

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Annuleringsvoorwaarden

Deze opleiding gaat door bij minimaal 5 deelnemers voor de digitale opleiding en minimaal 8 deelnemers voor de fysieke opleiding. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)

Locatie en bereikbaarheid

Adres

VAC Antwerpen - zaal 02.16a Rubens

Lange Kievitstraat 113

2018 Antwerpen

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer