Gedaan met laden. U bevindt zich op: Inspiratiesessie: hoe gebruik je Generative AI om je creatieve proces te verbeteren? Agenda van Vlaanderen Intern

Inspiratiesessie: hoe gebruik je Generative AI om je creatieve proces te verbeteren?

Infosessie
Afgelopen
Datum
19 maart 2024
Tijdstip
09:30 tot 11:00
Locatie

Auditorium Herman Teirlinckgebouw
Havenlaan 88, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
15 maart 2024
Dit evenement is afgelopen.

Voor wie is deze infosessie interessant?

Deze sessie is een ontdekkingsreis waarin je ervaart hoe Generative AI niet alleen je productiviteit verhoogt, maar ook dienstdoet als bron van creatieve inspiratie. Ze is interessant voor communicatieprofessionals en iedereen die communicatieproducten creëert, zoals socialmediaposts, of graag en vaak op verschillende manieren creatief bezig is met teksten, foto’s of audiovisuele producten. Je hebt geen voorkennis nodig en het maakt niet uit of je nu al dagelijks met AI werkt of pas aan het begin van je AI-avontuur staat.

Wat kun je verwachten?

Duik in deze meeslepende inspiratiesessie en ontdek de transformerende kracht van Generative AI. Je krijgt een inkijk in de oorsprong van deze fascinerende innovatie en leert hoe je die kunt inzetten in je dagelijkse routines. Hoe ziet de toekomst van AI eruit en welke kansen en uitdagingen brengen die toekomstperspectieven met zich mee?

  • Je leert hoe Generative AI een krachtige bron van creativiteit kan zijn, met inspirerende ideeën en unieke perspectieven.
  • Je krijgt praktische inzichten in hoe Generative AI alledaagse processen omvormt, van het vernieuwen van creatieve concepten tot het stroomlijnen van werkprocessen.
  • Je krijgt een blik op de toekomst en inzicht in de spannende mogelijkheden die de toekomst biedt met geavanceerde AI-technologieën.
  • Je ontdekt hoe je de kansen van AI maximaal benut en tegelijkertijd de potentiële valkuilen kunt omzeilen.

De infosessie wordt gegeven door MediaLife, de opdrachtnemer van het raamcontract fotografie(opent in nieuw venster) van de Vlaamse overheid.

Schrijf je in

Bezig met laden...

Flanders Technology and Innovation

Technologie en innovatie zijn cruciaal voor de toekomst van Vlaanderen. Daarom lanceert de Vlaamse Regering het ambitieuze project ‘Flanders Technology and Innovation’ (FTI). Op die manier wil de Vlaamse Regering Vlaanderen als innovatieve regio nadrukkelijk op de kaart zetten en een stevige boost geven. Tijdens een grootschalig tiendaags belevingsfestival van 15 tot 24 maart 2024 kunnen ondernemers, studenten en het brede publiek de Vlaamse innovaties ontdekken en beleven. Wil je ook deel uitmaken van de Doekomst? Bekijk wat er allemaal te beleven valt.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Auditorium Herman Teirlinckgebouw

Havenlaan 88

1000 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken
Communicatie