Gedaan met laden. U bevindt zich op: Koffie met de Toekomst: Neurologische inzichten als sleutel tot effectieve competentieversterking! Agenda van Vlaanderen Intern

Koffie met de Toekomst: Neurologische inzichten als sleutel tot effectieve competentieversterking!

Opleiding

Wat is de link tussen neurologie en competentieversterking? En hoe maken neurologische inzichten een team sterker? Shana Cabus van Wayfinders, een bedrijf dat dankzij een gamified ervaring de neurologische aanleg in kaart brengt, vertelt er ons in deze Koffie met de Toekomst alles over.

Datum
22 mei 2024
Tijdstip
13:00 tot 14:00
Locatie

Online

Omschrijving

Tijdens deze inspiratiesessie leer je hoe dit proces werkt en waarom het noodzakelijk is om het natuurlijke talent van een team te begrijpen. Door neurologische aanleg te begrijpen wordt het eenvoudiger om een team op de juiste manier te ondersteunen bij het ontwikkelen van specifieke competenties.

Wayfinders gebruikt een gamified asset, NeurOlympics, om neurologische aanleg in kaart te brengen. Dankzij deze asset is het mogelijk om te ontrafelen wie in een team:

  • verandering met meer gemak en energie omarmt

  • extra support nodig heeft

  • uitblinkt in het oplossen van complexe vraagstukken

  • soepel kan schakelen tussen situaties

  • snel groeit

Deel dit event gerust met je netwerk. Iedereen met interesse in competentieversterking en in de arbeidsmarkt van de toekomst is welkom!

Evenement georganiseerd door Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding
Andere