Gedaan met laden. U bevindt zich op: Opgroeien Congres Agenda van Vlaanderen Intern

Opgroeien Congres

Studiedag
Afgelopen

Stel je online programma samen op jouw maat, maak een hele dag lang kennis met krachtige verhalen, inspirerende praktijken, innovatieve inzichten en denk mee over een toekomst waar elk kind kansrijk kan (op)groeien en elk gezin de nodige zorg en ondersteuning kan krijgen.

Datum
8 december 2023
Tijdstip
08:30 tot 17:00
Locatie

Maison de la Poste
Picardstraat 5/7, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster

Online

Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

Jongeren, gezinnen, ervaringsdeskundigen, professionals, wetenschappers en beleidsmakers willen met jou in dialoog gaan om inzichten te delen en zo in verbinding met elkaar de toekomst verder in te kleuren.

Je kan online nog kiezen voor een heel boeiend programma. Bekijk één van de 14 boeiende lezingen, volg de beleidssessie met Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits over de ambities en uitdagingen in gesprek met de leidend ambtenaren Bruno Vanobbergen (Opgroeien); James Van Casteren (Vlaams Agentschap voor personen met een handicap); Leo Van Loo (Agentschap Uitbetaling Groeipakket) of neem deel een het Themacafé Pre- en perinatale ondersteuning of Themacafé Kinderen en ouders met een specifieke zorgnood.

De fysieke plekken zijn ondertussen volledig uitverkocht.

Prijs

65 euro

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Maison de la Poste

Picardstraat 5/7

1000 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Opgroeien
Welzijn