Gedaan met laden. U bevindt zich op: Webinar 'Slim eten in de rush van vandaag' Agenda van Vlaanderen Intern

Webinar 'Slim eten in de rush van vandaag'

Infosessie
Afgelopen

Wil jij leren om gezonde voedingskeuzes te maken, ondanks je drukke agenda? GLOHW (Gezond Leven op het Werk) biedt ondersteuning met dit webinar.

Datum
23 november 2023
Tijdstip
11:00 tot 12:00
Locatie

Online

Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

Je voedingsgewoontes hebben een forse impact op je stemming, je gevoel van welbehagen, je concentratievermogen, kortom op het functioneren van je hele brein.

Tal van studies toonden al aan dat het eten van bewerkte producten, verpakte kant-en-klaar maaltijden, fastfood, zoete snacks en drankjes een grote invloed hebben op je mentale welzijn.

GLOHW organiseert dit webinar samen met een voedingsspecialist. Je werkt er rond slimme en gezonde keuzes maken. Aan de hand van realistische tips en tricks, een voedingsquiz en vele doe-opdrachten krijg je kennis van gezond eten overgebracht. Je werkt ook aan een juiste mentale instelling om het gezonde voedingspatroon met succes toe te passen én vol te houden.

Deze workshop geeft je de nodige kennis over gezond eten en zorgt ervoor dat je slimme keuzes kunt maken. Zo kun je een actieplan opstarten om naar je doelen toe te werken.

Praktisch:

Locatie en bereikbaarheid

Evenement georganiseerd door Agentschap Overheidspersoneel
Eten en drinken