Gedaan met laden. U bevindt zich op: Afterwork party voor het goede doel Nieuwsberichten

Afterwork party voor het goede doel

Feest
Afgelopen

Op donderdag 21 maart 2024 zet het Departement Werk en Sociale Economie de lente goed in met een afterwork party voor het goede doel in het restaurant van het Ellipsgebouw.

Datum
21 maart 2024
Tijdstip
16:00 tot 22:00
Locatie

Restaurant Ellipsgebouw -1
Koning Albert II Laan 35, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Dit evenement is afgelopen.

Goede doelen

Dit jaar kozen we ervoor om 2 goede doelen te steunen: vzw Deyda(opent in nieuw venster) en Akkayas vzw(opent in nieuw venster). Vzw Deyda is actief in Oeganda steunt twee projecten. Amaha for Girls biedt jonge meisjes, verstoten door hun gemeenschap na misbruik of prostitutie, kappers- of kleermakersopleidingen aan. Zo kunnen de meisjes na het afstuderen aan het werk. Het tweede project, New Hope for Africa, gaat over een kleuter- en lagere school in de heuvels Kagando. De school is een bouwval en de weg ernaartoe is gevaarlijk. Deyda wil deze school opknappen, veilig maken en schoolboeken voorzien.

Akkayas vzw is een groep van geëngageerde oud-studenten, die de voorbije jaren stage liepen in Sri Lanka. Ze willen actief hun steentje blijven bijdragen aan de projecten waar ze destijds deel van uitmaakten. Daarvoor gingen ze een partnerschap aan met 3 Sri Lankaanse organisaties: House of Light, Women Development Center en OPEnE. Jaarlijks ondersteunen ze enkele projecten van hun partners afhankelijk van hun noden. In 2023 doneerden ze aan House of light om de weeskinderen met zekerheid te kunnen voorzien van basisbehoeften (maaltijden, hygiëne, comfort,...). Ook het Women Development Center kreeg een donatie voor de bouw van een droogruimte te financieren.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 21 maart 2024
  • Start: 16 uur – einde: 22 uur
  • Alle Vlaamse ambtenaren zijn welkom.
  • Locatie: restaurant Ellipsgebouw
  • Kaarten te koop voor 5 euro (7 euro aan de kassa).

Voor alle praktische vragen kan je terecht bij communicatie.wse@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). We hopen alvast op jouw warme steun!

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Restaurant Ellipsgebouw -1

Koning Albert II Laan 35

1030 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Departement Werk en Sociale Economie
Goede doel