Gedaan met laden. U bevindt zich op: Al ingeschreven voor de Sport- en Beleefdagen? Nieuwsberichten

Al ingeschreven voor de Sport- en Beleefdagen?

Nieuwsbericht
10 september 2023

De inschrijvingen voor de Sport- en Beleefdagen 2023 lopen vlot. Ook zin om deel te nemen? Trommel je collega’s op en schrijf je in.

De Sport- en Beleefdagen gaan dit jaar door in Gent (5 oktober 2023) en Hofstade (12 oktober 2023). Ze staan opnieuw helemaal in het teken van wandelen, lopen en fietsen. Haal dus alvast je wandelschoenen, loopschoenen of fietstenue uit de kast. Maar vergeet ook je dansschoenen niet: zowel in Gent als in Hofstade zorgt DJ Carter ’s namiddags voor pompende beats om de dag feestelijk af te sluiten.

Praktisch:

Goed om te weten: naar jaarlijkse gewoonte steunt Sport Vlaanderen in deze editie een goed doel. Dit jaar is dat het project “Een fiets voor iedereen” van de Fietsersbond. Bij je inschrijving voor de Sport- en Beleefdagen kun je een extra donatie doen en zo jouw steentje bijdragen.

Wil je nog meer helpen? In de maand oktober staat ook Bike for Life op de planning(opent in nieuw venster). De opbrengst van deze actie gaat ook naar het project ‘Een fiets voor iedereen’. Tijdens de Bike for Life-actie is het de bedoeling om tijdens de maand oktober zo veel mogelijk met de fiets naar het werk te komen. Meer info hierover volgt binnenkort!