Gedaan met laden. U bevindt zich op: Benieuwd hoe een gedeelde zone op kantoor er uitziet? Nieuwsberichten

Benieuwd hoe een gedeelde zone op kantoor er uitziet?

Nieuwsbericht
14 juni 2024

Op de 4de verdieping van het Herman Teirlinckgebouw, zowel in toren B als C kan je gebruik maken van een nieuwe gedeelde werkzone.

Ze maakt deel uit van een proefproject waarbij nieuwe opstellingen werden uitgetest, gericht op het creëren van meerwaarde in gemeenschappelijk gebruik.

 

Dit proefproject is een voorloper van de herinrichtingswerken die in het Teirlinck- en Consciencegebouw voorzien zijn om er het hybride werken mogelijk te maken. Die herinrichtingswerken zullen gepaard gaan met interne verhuizingen en de verdeling van de kantoorverdiepingen in toegewezen zones en gedeelde zones.

De verhuisbewegingen staan ingepland vanaf augustus 2024, te beginnen met Herman Teirlinck.

Aansluitend worden de herinrichtingswerken uitgevoerd in de gedeelde zones van het Herman Teirlinck- (verd. 2C, 6 & 8) en Hendrik Consciencegebouw (verd. 2B tem 5B).

Zo is er bijvoorbeeld de teamruimte 04.C.GZ.05, waar je - midden een oase van groen - met je team kan werken en samenwerken aan flexibel op te stellen desks.

Of reserveer eens de projectruimte 04.C.GZ.04, met ruimte om op een informele (hybride) manier te brainstormen aan de lounge en vervolgens de ideeën concreet uit te werken, aan het werkplekeiland.

bbb

Maar er is nog veel meer te ontdekken. Neem gerust zelf een kijkje en laat ons weten wat je ervan vond via www.facilipunt.be, waar deze nieuwe ruimten ook te reserveren zijn.