Gedaan met laden. U bevindt zich op: Controleer uw gegevens in de Telefoongids Vlaanderen (TGV) Nieuwsberichten

Controleer uw gegevens in de Telefoongids Vlaanderen (TGV)

Nieuwsbericht
23 februari 2024

De Telefoongids van de Vlaamse overheid is dé handige tool om snel de contactgegevens van collega’s te vinden en om samenwerkingen tussen verschillende afdelingen te bevorderen.

Het brengt alle werkgerelateerde info van medewerkers samen op één plek en maakt delen eenvoudig.

Bovendien kunt u als medewerker zelf uw profiel aanvullen, zodat anderen u beter leren kennen, weten waar uw expertise ligt en we van elkaar kunnen leren.

Om in de Telefoongids Vlaanderen (TGV) te verschijnen, zodat collega’s u gemakkelijk kunnen vinden, hebt u het gebruikersrecht ‘Opname in Telefoongids’ nodig. Dit recht is exclusief voor medewerkers van de Vlaamse overheid (Vo-GID).”

Controleer zeker uw eigen gegevens

Neem even de tijd om uzelf op te zoeken, controleer uw gegevens en voeg indien nodig extra werkdetails toe via ‘Mijn Account’. De Telefoongids Vlaanderen(opent in nieuw venster) haalt informatie uit verschillende bronnen. U kunt sommige gegevens direct wijzigen, terwijl andere via uw lokale (ICT) beheerder worden bijgewerkt. Kijk naar de tooltips voor instructies over het aanpassen van gegevens. Breng ook een bezoekje aan onze website(opent in nieuw venster) voor meer gedetailleerde informatie.

Contact

Hebt u feedback over de Telefoongids Vlaanderen?