Gedaan met laden. U bevindt zich op: Griepvaccinatiecampagne 2024: vraag je vaccin nu aan via Vlimpers Nieuwsberichten

Griepvaccinatiecampagne 2024: vraag je vaccin nu aan via Vlimpers

Nieuwsbericht
5 juni 2024

Wil jij in het najaar van 2024 graag een griepvaccinatie? En valt je departement of agentschap onder het toepassingsgebied van de Gemeenschappelijke Dienst Preventie en Bescherming (GDPB)(Excel bestand opent in nieuw venster)? Dan kun je je tot en met 9 september registreren via Vlimpers.

IDEWE, de externe preventiedienst die de griepvaccinatie organiseert, wil op voorhand weten of je een griepvaccin wil krijgen om het juiste aantal griepvaccinaties te bestellen. Vraag je vaccin dus tijdig aan.

Lees meer over hoe je je registreert via Vlimpers en over het verdere verloop van de campagne op de webpagina ‘Jaarlijkse griepvaccinatie’.

Let wel: werk je bij het ILVO, Natuurinvest of SERV? Dan organiseert je entiteit een eigen griepvaccinatiecampagne. Je hoeft je niet te registreren via Vlimpers.

Check hier of je entiteit onder het toepassingsgebied van de GDBP valt(Excel bestand opent in nieuw venster). Valt je entiteit daar niet onder (bijvoorbeeld VDAB, De Lijn,...)? Dan gelden er andere afspraken voor de griepvaccinatie (bij VDAB verloopt de vaccinatie bijvoorbeeld via Cohezio). Je entiteit brengt je daarvan op de hoogte!