Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontdek de online opleiding webtoegankelijkheid: voor webredacteurs en -ontwikkelaars Nieuwsberichten

Ontdek de online opleiding webtoegankelijkheid: voor webredacteurs en -ontwikkelaars

Nieuwsbericht
1 september 2023

De Dienst Diversiteitsbeleid slaat de handen ineen met AnySurfer om een boeiende online opleiding over webtoegankelijkheid te presenteren, speciaal ontworpen voor webredacteurs en webontwikkelaars.
 

Ben je werkzaam bij de Vlaamse overheid, betrokken bij lokale overheden, intercommunales, steden, gemeenten of provincies?
Ben je bovendien een communicatiemedewerker, webredacteur of een andere professional die verantwoordelijk is voor het beheren van websites, mobiele applicaties en digitale communicatie?
Of heb je weinig of geen ervaring met digitale toegankelijkheid, wettelijke vereisten, of gewoon behoefte aan een opfrissing?

Schrijf je dan zeker in voor de opleiding webtoegankelijkheid.
Deze opleiding benadrukt het cruciale belang van toegankelijkheid voor websites, mobiele applicaties en digitale communicatie. In een tijdperk waarin digitalisering en het internet centraal staan in onze communicatie, is het essentieel dat iedereen zonder obstakels toegang heeft tot informatie. Toegankelijkheid speelt hierbij een sleutelrol. Rekening houdend met de energiebehoeften van de deelnemers, hebben we de opleiding zorgvuldig verspreid over meerdere sessies en dagen.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en bij te dragen aan een inclusieve online ervaring voor iedereen. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.