Gedaan met laden. U bevindt zich op: Win een duoticket voor het Zwin Natuur Park Nieuwsberichten

Win een duoticket voor het Zwin Natuur Park

Nieuwsbericht
18 april 2024

Expo ‘Zwin, wij werken aan topnatuur’

Zin om de natuur aan de Belgische kust te verkennen? Met dit duoticket (standaardtickets voor 2 personen) krijg je toegang tot het Zwin Natuur Park(opent in nieuw venster). Deze tickets werden aangeboden door de collega’s van het Agentschap voor Natuur en Bos(opent in nieuw venster).

Je kan er de boeiende permanente expo ontdekken, de ooievaars bewonderen en een bezoekje brengen aan de expo ‘Zwin, wij werken aan topnatuur’. Deze tentoonstelling neemt je in vogelvlucht mee op ontdekking in de Europese natuur: vertrek vanuit zee en vlieg over slikken, schorren en duinen tot aan de polders. Ontdek de natuurpracht en kom te weten waarom grootschalige projecten en dagelijks beheer zo belangrijk zijn. De expo loopt nog tot en met 26 mei 2024.

De komende maand worden ook verschillende extra activiteiten(opent in nieuw venster) voorzien. Zwingidsen nemen bezoekers mee op ontdekking. Kinderen kunnen zich uitleven tijdens een eierzoektocht, het spel ‘Van wie is deze baby’ of het beluisteren van het spannende verhaal ‘Het ei van egel’.

Inhoud is aan het laden

Win een duoticket

Vul onderstaand formulier in voor 26 april 2024 en maak kans op een van de vijf duotickets.

Bezig met laden...