Gedaan met laden. U bevindt zich op: Win een gratis ticket voor de Kluisberg Trail op 18 februari 2024 Nieuwsberichten

Win een gratis ticket voor de Kluisberg Trail op 18 februari 2024

Nieuwsbericht
8 februari 2024

Zin in een sportieve uitdaging met de nodige hoogtemeters in de Vlaamse Ardennen? Dan vormt de Kluisberg Trail ongetwijfeld een mooie en pittige uitdaging. We kregen van de collega’s van het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) en Natuurinvest 5 tickets om weg te geven. Snel zijn is de boodschap!

Win

Met dit ticket kan je kiezen uit verschillende afstanden:

  • 8 km
  • 12 km
  • 17 km

De start en finish is aan het recreatiedomein ‘De Kluis’, in hartje Kluisbergen! Je wordt met uitdagende parcoursen door het Kluisbos geloodst op de leukste en meest uitdagende paadjes en single tracks.

Meer info: Kluisbergtrail(opent in nieuw venster).

Waag je kans op een gratis ticket en stuur een mailtje met Winactie Kluisberg Trail naar lieven.lanszweert@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie), uiterlijk op maandag 12 februari 2024 om 17 uur.

Ontdek de natuurlopen van ANB en Sport Vlaanderen

Waarom al niet even gaan oefenen op de natuurloop in het Kluisbos of een van de andere 32 natuurlopen? Probeer ze allemaal eens uit, van Limburg tot aan de kust. Er zijn korte en lange natuurlopen, gemakkelijke en meer gevorderde, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: heerlijke rust in een schitterend groen decor.

Samen met Sport Vlaanderen creëerde het Agentschap voor Natuur en Bos deze uniform bewegwijzerde omlopen in onze unieke natuur. Natuurlopen(opent in nieuw venster) garanderen een optimale natuurbeleving en leveren het bewijs dat topnatuur en (top)sport perfect combineerbaar zijn.