Gedaan met laden. U bevindt zich op: Resultaten Personeelspeiling 2018 Personeelspeiling

Resultaten Personeelspeiling 2018

67% van de personeelsleden bij de Vlaamse overheid nam deel aan de Personeelspeiling 2018. Bedankt om je mening te geven. Benieuwd naar de resultaten? Je vindt ze op deze webpagina.

Voor wie?

Je kon deelnemen aan de Personeelspeiling 2018 als je entiteit was ingeschreven. Raadpleeg de lijst met deelnemende entiteiten(PDF bestand opent in nieuw venster).

Resultaten van je organisatie

De resultaten van de Personeelspeiling 2018 op niveau van je organisatie zijn sinds begin mei 2019 beschikbaar.

Het Agentschap Overheidspersoneel bezorgde de resultaten aan de contactpersoon Personeelspeiling(PDF bestand opent in nieuw venster) van je organisatie. Heb je vragen over deze resultaten? Dan kun je terecht bij die contactpersoon.

Resultaten van de Vlaamse overheid

Op 3 mei 2019 maakte Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en armoedebestrijding de resultaten en beleidsanalyses van de Personeelspeiling 2018 op het niveau van de diensten van de Vlaamse overheid bekend aan de Vlaamse Regering.

Enkele kerncijfers

In deze infographic staan een aantal kerncijfers uit de resultaten van de Personeelspeiling 2018.

62% is dan ook fier een Vlaamse ambtenaar te zijn!

Meest aantrekkelijke publieke werkgever

De Vlaamse overheid is bekroond met de Randstad award 2019. Ze mag zich een jaar lang de meest aantrekkelijke publieke werkgever noemen. Volgens de studie scoort de Vlaamse overheid dan ook hoog op criteria als werkzekerheid, loon en voordelen, jobinhoud, toekomstperspectieven en werk-privébalans.