Gedaan met laden. U bevindt zich op: Wat met post en pakjes? Informatie over Digipost en BringmeBox Alles over de verhuis

Wat met post en pakjes? Informatie over Digipost en BringmeBox

Wat gebeurt er met post en pakjes tijdens de verhuisperiode naar het Belpairegebouw? Op onderstaande pagina lees je daar meer over.

Post

  • Inscanbare post komt zoals steeds toe in het Digipostplatform. Je ontvangt die post dus digitaal.
  • De niet-inscanbare postbundels worden vanaf je eerste dag PTOW in de BringmeBox van Belpaire geleverd tav je entiteit. De BringmeBox-verantwoordelijke van je entiteit kan -indien gewenst- tijdens de telewerkperiode deze post ophalen in Belpaire.
  • Uitgaande post versturen kan tijdens de volledige PTOW periode nog steeds vanuit het Ellips- en Ferrarisgebouw, maar kan ook al vanuit het Belpairegebouw.
Kranten en magazines

Stel jezelf eerst de vraag of een (analoog) abonnement nog gewenst is, want je kan reeds heel wat kranten en magazines digitaal raadplegen. Wens je het analoog abonnement toch nog te behouden?

  • Neem voor de PTOW-periode contact op met de leverancier van de kranten en magazines om het leveringsadres te wijzigen naar het Belpairegebouw. Indien je entiteit een end-to-end-klant is van het dienstencentrum bestellingen, zal je gecontacteerd worden door het dienstencentrum om samen te bekijken welke adreswijzigingen wanneer dienen te gebeuren.
  • Is je krant of magazine toch nog in je oud gebouw geleverd? Dan heb je 5 werkdagen om dit op te halen in de BringmeBox van je oud gebouw.

Pakjes

Pakjes ontvangen

We raden aan om een week voor de start van de PTOW-periode van je entiteit geen pakjes meer te bestellen op het “oude adres”. Vul als leveringsadres meteen Belpaire in (Simon Bolivarlaan 17, 1000 Brussel), zodat je pakjes in de BringmeBox van Belpaire afgeleverd worden.

Stel dat er toch nog een pakje toekomt in het Ellips-, Arenberg of Ferrarisgebouw, dan zal Het Facilitair Bedrijf dit in de BringmeBox van het oude gebouw afleveren.

Pakjes versturen

Zet op pakjes die je verstuurt vanuit de entiteit als retouradres het fysieke adres van het Belpairegebouw (Simon Bolivarlaan 17, 1000 Brussel).

Verhuis BringmeBoxen

De pakketautomaten van Arenberg, Ellips en Ferraris verhuizen naar het Belpairegebouw volgens deze planning:

  • ARENBERG: 25 januari 2024
  • ELLIPS: 9 augustus 2024
  • FERRARIS: 4 oktober 2024