Gedaan met laden. U bevindt zich op: Belpairegebouw: circuleren in het gebouw Marie-Elisabeth Belpairegebouw

Belpairegebouw: circuleren in het gebouw

Lees hoe je je in het gebouw kan bewegen. 

Naar de publieke zone: gelijkvloers en eerste verdieping

De publieke zone – de naam zegt het zelf – is publiek toegankelijk. Zowel medewerkers als bezoekers kunnen vrij rondlopen in deze zone. De publieke zone is te bereiken via de monumentale trap in de inkomhal, of via de liften links van deze trap.

Naar het vergadercentrum: derde en vijfde verdieping

Het vergadercentrum is eveneens een publieke zone. Vanuit de publieke zone op de eerste verdieping kan je via de monumentale trap (centraal in de inkomhal) naar het vergadercentrum. Je kan ook de lift nemen naar het vergadercentrum. Het vergadercentrum ligt op verdieping +3 en +5.

Naar de kantoorverdiepingen

Van de publieke zone naar de kantoorverdiepingen

De kantoorverdiepingen zijn afgescheiden door beveiligde toegangspoortjes. Vanop de publieke zone kan je zo meteen naar de kantoorverdiepingen. Je kan zowel via de trap als de lift naar de kantoorverdiepingen.

Van het vergadercentrum naar de kantoorverdiepingen

Ook vanuit het vergadercentrum is de toegang naar de kantoorverdiepingen beveiligd via toegangspoortjes. Je kan zowel via de trap als de lift naar de kantoorverdiepingen.

Circuleren op de kantoorverdieping

Elke typeverdieping is gelijkaardig opgebouwd. De toegewezen zone ligt altijd centraal, en de gedeelde zones zijn te vinden in toren Zuid en toren Noord.

Vanuit de liftkernen zal heel duidelijk zijn aangegeven (via signalisatie) hoe je naar de toegewezen of gedeelde zone gaat. Het opsplitsen van de circulatieroute was een bewuste keuze: zo voorkomen we dat er teveel circulatie is aan de toegewezen zone.