Gedaan met laden. U bevindt zich op: Communicatiemateriaal Pracht van een werkkracht

Communicatiemateriaal

Om van de communicatiecampagne een groot succes te maken, hebben we jouw hulp nodig! Wil jij onze campagne mee uitdragen? Download het online communicatiemateriaal en bestel een printpakket. 

Vraag je printpakket aan

Wil je een gratis printpakket bestellen? Het pakket bestaat uit affiches, een algemene flyer (drieluik), specifieke flyers per doelgroep en een gepersonaliseerde affiche. Je kan een printpakket aanvragen zolang de voorraad strekt.

Wat zit er in het printpakket?

 • Affiches: Er bestaan 6 verschillende versies van de affiche: voor elk van de duo’s één. De affiches komen in A3-formaat. In het pakket zitten 18 stuks: 3 per duo.
 • Algemene flyer: In deze flyer vind je algemene informatie over individueel maatwerk: wat is individueel maatwerk, voor wie, hoe vraag je individueel maatwerk aan, waar vind je meer informatie,… Deze flyer is een drieluik die je zelf nog moet plooien. Je krijgt hier 50 stuks van.
 • Specifieke flyers: Individueel maatwerk is er voor verschillende doelgroepen. Per doelgroep (werkgevers, zelfstandigen en werknemers, werkzoekenden en schoolverlaters) ontwikkelden we een aparte flyer. In de flyers vind je informatie over de premie, de termijn, hoe je het aanvraagt,... Je kiest zelf welk type flyer(s) je bestelt. In totaal kan je 30 stuks bestellen, eventueel verdeeld over de verschillende doelgroepen.

 • Gepersonaliseerde affiche: Heb jij zelf ook een pracht van een werkkracht in dienst? Dan kan je een gepersonaliseerde affiche in de stijl van de campagne laten ontwikkelen. Op deze affiche zal je persoonlijke foto (een foto van een werkgever met werknemer of zelfstandige met klant) staan samen met de pracht van een werkkracht-kader. Als je een foto oplaadt, dan ontvang je de digitale versie via mail om online te verspreiden. Bijkomend krijg je ook 5 geprinte gepersonaliseerde affiches. Deel je de foto op sociale media? Vergeet zeker de hashtag #PrachtVanEenWerkkracht niet en tag het Departement Werk en Sociale Economie op Twitter (opent in nieuw venster)en op LinkedIn(opent in nieuw venster).

Online communicatiemateriaal

Hier kan je het online communicatiemateriaal downloaden. Bij afbeeldingen zijn er telkens 6 versies, een versie per duo. Concreet vind je volgend materiaal terug op deze pagina:

 • Affiches (6 versies)
 • Algemene flyer
 • Flyer voor werkgevers, zelfstandigen en (toekomstige) werknemers
 • Flyer met praktijkvoorbeelden
 • Emailbanner (6 versies)
 • Banner voor in de emailhandtekening (6 versies)
 • Afbeeldingen voor sociale media (6 versies, verschillende formaten: 1x1, 16x9, 9x16)
 • Afbeelding voor nieuwsbrief (6 versies)
 • Begeleidende teksten voor een nieuwsbericht (kort en lang) en voor op sociale media (kort en lang)

Download al het online communicatiemateriaal

Wil je al het communicatiemateriaal in één keer downloaden? Download dan het ZIP-bestand. Je vindt hier de afbeeldingen, flyers, begeleidende teksten,... in gebundeld.

Verder op de pagina kan je alle onderdelen ook apart downloaden.

Affiches

Algemene flyer

Emailbanners

Emailhandtekeningen

Afbeeldingen sociale media

Afbeeldingen nieuwsbrief

Bekijk de campagnevideo

Inhoud is aan het laden

Beluister de radiospot

Inhoud is aan het laden