Gedaan met laden. U bevindt zich op: Individueel maatwerk

Individueel maatwerk

Bent u werkgever en heeft een van uw huidige of toekomstige werknemers een arbeidsbeperking? Of bent u zelfstandige en hebt u een arbeidsbeperking? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor individueel maatwerk. Met de premies van individueel maatwerk kunt u de eventuele extra kosten voor de organisatie of de kosten voor de begeleiding op de werkvloer compenseren.

Pracht van een werkkracht

De ideale versterking is misschien wel een werknemer met een arbeidsbeperking. En dat wil de campagne Pracht van een werkkracht bewijzen. De campagne vertelt het verhaal van 6 authentieke duo’s die het beste in elkaar naar boven halen en trots zijn op hun professionele relatie. Als werkgever of zelfstandige kunt u rekenen op financiële steun van de Vlaamse overheid. Dankzij de premies van individueel maatwerk worden eventuele extra kosten of begeleiding gecompenseerd. De ervaringen van de 6 duo’s zijn het levende bewijs dat u en pracht van een werkkracht niet laat schieten.

Online infosessies

Op 22 november 2022 organiseerden het Departement Werk en Sociale Economie en VDAB een aantal thematische infosessies over indicering, individueel maatwerk voor werkgevers, zelfstandigen,…