Gedaan met laden. U bevindt zich op: Eerste hulp bij digitaal solliciteren bij het Selectiecentrum

Eerste hulp bij digitaal solliciteren bij het Selectiecentrum

Je vindt de sollicitatiewijze steeds terug in onze vacatureteksten. Voor heel wat van onze vacatures gebeurt dit digitaal. 

Digitaal solliciteren als externe kandidaat

Hoe je als externe kandidaat digitaal solliciteert verneem je in deze instructievideo(opent in nieuw venster).

Digitaal solliciteren als personeelslid binnen de Vlaamse overheid

  1. Elk personeelslid van een organisatie binnen de Vlaamse overheid die gebruik maakt van Vlimpers heeft een eigen intern kandidatenprofiel. Dat kandidatenprofiel maakt gebruik van het werk-e-mailadres dat bekend is in Vlimpers. Als je wilt solliciteren en je werk-e-mailadres wilt gebruiken om e-mails te ontvangen over je sollicitatie dan meld je je eerst aan in Vlimpers. Daarna klik je in Vlimpers op de tegel 'Vacatures' > 'Werkenvoorvlaanderen'.
  2. Als je geen werk-e-mailadres hebt of dat niet wilt gebruiken voor je sollicitatie: zorg er dan voor dat je afgemeld bent in Vlimpers voor je start met je sollicitatie. Dit doe je door je browser volledig af te sluiten, deze nadien terug open te doen en vervolgens naar vlaanderen.be/vacatures te surfen zonder eerst aan te melden in Vlimpers. Open de vacature waarvoor je wilt solliciteren en klik op de knop 'Solliciteer nu'. Gebruik in je sollicitatie een privé e-mailadres.