Gedaan met laden. U bevindt zich op: Personeelspeiling: informatie voor entiteiten Organisatie

Personeelspeiling: informatie voor entiteiten

Ben jij benieuwd hoe de personeelsleden denken over het reilen en zeilen van je entiteit? Dit najaar kunnen ze hun mening geven via de Personeelspeiling 2024. Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) voert dit onderzoek tweejaarlijks uit in opdracht van de minister bevoegd voor Bestuurszaken. Entiteiten van de Vlaamse overheid nemen gratis deel.  

Voor wie?

 • Je entiteit neemt deel aan de Personeelspeiling 2024.
 • Je bent binnen je entiteit mee verantwoordelijk voor de organisatie van de Personeelspeiling 2024

Planning

 • Stap 1

  Alle entiteiten zijn automatisch ingeschreven. Uitschrijven kan tot 7 september 2024 door een e-mail te sturen naar personeelspeiling@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).

 • Stap 2

  De bevraging wordt uitgestuurd op 7 oktober 2024. Deelnemers hebben 5 weken de tijd om deze in te vullen. Op 8 november 2024 wordt de bevraging afgesloten.

 • Stap 3

  De resultaten van de Personeelspeiling worden na afloop bezorgd aan de leidend ambtenaar, de HR-businesspartner en de contactpersonen van elke entiteit.

  Goed om weten: Een entiteit heeft enkel toegang tot de eigen resultaten, vergeleken met de gemiddelde DVO-resultaten en de (eventuele) eigen resultaten van de twee vorige edities.

 • Stap 4

  De DVO-resultaten worden op de webpagina Personeelspeiling 2024 gepubliceerd nadat ze in een nota op de Vlaamse regering zijn gepasseerd.

Aanbod bevraging

Je kunt gebruik maken van onderstaand aanbod:

Over de Personeelspeiling

Wat is de Personeelspeiling? Wie organiseert dit? Waarover gaat het en wat gebeurt er met de resultaten?

Lees meer: