Gedaan met laden. U bevindt zich op: Demosessie: Raamovereenkomst ICT-materiaal Agenda van Vlaanderen Intern

Demosessie: Raamovereenkomst ICT-materiaal

Infosessie

Aan alle facilitaire ICT-verantwoordelijken en ICT-bestellers. Maak je klaar voor een groots evenement van ons raamcontract ICT-materiaal.

Datum
19 september 2024
Tijdstip
9.30 tot 12.00
Locatie

Marie-Elisabeth Belpairegebouw, polyvalente zaal
Simon Bolivarlaan 17, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
10 september 2024

Tijdens deze sessie willen we jullie informeren over de samenwerking tussen onze aankoopcentrale en Dustin (CentralPoint België). Deze samenwerking werpt nu al vruchten af: onderwerpen zoals de nieuwe webshop met verbeterde functionaliteiten, beste prijsgarantie, en kortere leveringstermijnen zullen uitgebreid worden besproken. Daarnaast komen ook de mogelijkheden tot recuperatie van oud materiaal en duurzaamheid aan bod.

Mis deze kans niet om producten uit ons kernassortiment te testen en waardevolle tips en tricks te leren van experts uit de sector. Bovendien is dit dé gelegenheid bij uitstek om te netwerken met collega’s van andere entiteiten.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via ons inschrijvingsformulier vóór 10 september. Tijdens het evenement trakteren we je op een gezellig ontbijt met een drankje, en Dustin heeft nog een leuke verrassing in petto.

Heb je vragen? Behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Facilipunt of via aankoopcentrale@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). We staan voor je klaar!

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Marie-Elisabeth Belpairegebouw, polyvalente zaal

Simon Bolivarlaan 17

1000 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
Andere