Gedaan met laden. U bevindt zich op: Welkom op Expeditie Talent Vlaanderen Intern

Welkom op Expeditie Talent

Met het nieuwe personeelsbeleid stemt de Vlaamse overheid de arbeidsvoorwaarden van statutaire en contractuele personeelsleden verder op elkaar af en wordt contractuele aanwerving de norm. Tegelijk wil ze jouw inzet belonen en je alle kansen geven om je talenten verder te ontwikkelen. Een avontuurlijke expeditie op kronkelende wegen of een meer rechtlijnig, vertrouwd pad? Aan jou de keuze!

Goed om te weten: er is een aangepast traject afgesproken voor de nautische keten van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust en voor de personeelsleden van de Openbare Psychiatrisch Ziekenhuizen Geel en Rekem.

Schrijf je in voor een webinar over de salarisoverstap

Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) organiseert in september 2024 webinars voor alle medewerkers van de Vlaamse overheid. Je krijgt er uitleg over het nieuwe salarissysteem, het eerste overstapmoment, de overstapsimulator en de concrete stappen die je moet volgen.

Waarom Expeditie Talent?

Het nieuwe personeelsbeleid belangt elke medewerker aan en heeft een impact op jouw situatie. Daarom krijgt dit nieuwe personeelsbeleid een identiteit die nauw aansluit bij het creëren van een positieve cultuur. Het is belangrijk dat je je als personeelslid kan terugvinden in dit nieuwe personeelsbeleid.

Jij geeft als personeelslid van de Vlaamse overheid elke dag het beste van jezelf, met een job die een verschil maakt in de samenleving. De Vlaamse overheid wil er dan ook voor zorgen dat jij je traject hier met volle goesting kan verderzetten en je talenten kan inzetten. Daarom kreeg het nieuwe personeelsbeleid de naam ‘Expeditie Talent’.

Expeditie Talent zorgt ervoor dat binnen de Vlaamse overheid het talent gemotiveerd en behouden blijft. En dat is ook nieuw talent enthousiasmeren. De Vlaamse overheid positioneert zich als een sterke speler op de arbeidsmarkt, zowel voor jou vandaag als voor potentiële nieuwe medewerkers morgen.

Een aantal collega’s is alvast enthousiast over Expeditie Talent. Laat je door hen inspireren!(opent in nieuw venster)

Herbekijk het webinar

Inhoud is aan het laden