Gedaan met laden. U bevindt zich op: Schrijf je in voor een webinar over het nieuwe personeelsbeleid Nieuwsberichten

Schrijf je in voor een webinar over het nieuwe personeelsbeleid

Nieuwsbericht
25 april 2024

Als personeelslid van de Vlaamse overheid geef je elke dag het beste van jezelf, met een job die een verschil maakt in de samenleving. Om dat ook in de toekomst te kunnen doen, wil de Vlaamse overheid met het nieuwe personeelsbeleid jouw talenten behouden, maar ook een aantrekkelijke werkgever zijn voor nieuw talent. 

Beeld vrij te gebruiken

Ben je benieuwd naar wat het nieuwe personeelsbeleid inhoudt?

Tijdens de laatste twee weken van mei organiseert het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) voor jou als medewerker van de Vlaamse overheid 5 webinars.

Neem deel aan 1 van deze online sessies: je krijgt toelichting over de kern van het nieuwe personeelsbeleid en hoort wat er concreet voor jou verandert vanaf 1 juni 2024. De sessie duurt één uur.

Wil je de belangrijkste informatie over het nieuwe personeelsbeleid even nalezen? Neem dan een kijkje op de webpagina ‘Expeditie Talent’.

Goed om te weten: deze webinars zijn bedoeld voor personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid, met uitzondering van de nautische keten van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust en de Openbare Psychiatrische Ziekenhuizen Geel en Rekem.

Hoe schrijf je in?

 • Stap 1

  Schrijf je via het formulier hieronder in

  Er zijn sessies gepland op

  • Donderdag 23 mei 2024 van 14 tot 15 uur *Update: je kunt niet meer inschrijven voor dit webinar. Wil je last minute toch deelnemen? Klik dan op deze Teamslink.(opent in nieuw venster)
  • Vrijdag 24 mei 2024 van 9.30 tot 10.30 uur *Update: je kunt niet meer inschrijven voor dit webinar. Wil je last minute toch deelnemen? Klik dan op deze Teamslink.(opent in nieuw venster)
  • Dinsdag 28 mei 2024 van 14 tot 15 uur (voor deze sessie is ondersteuning door een tolk Vlaamse Gebarentaal voorzien)
  • Donderdag 30 mei 2024 van 9.30 tot 10.30 uur
  • Donderdag 30 mei van 14 tot 15 uur

  Goed om te weten: schrijf je in voor de sessie op dinsdag 28 mei 2024 en wil je ondersteuning door een tolk Vlaamse Gebarentaal? Vink dan het vakje aan in het formulier. Je krijgt voor de sessie een e-mail met praktische informatie.

 • Stap 2

  Ontvang een vergaderverzoek

  Je krijgt op een later tijdstip (dus niet meteen na de inschrijving) een vergaderverzoek in je Outlookagenda.

  In dat vergaderverzoek staat de link waarop je klikt om het door jou gekozen webinar te volgen.

Past geen enkel moment voor jou? Geen nood: wanneer alle webinars achter de rug zijn, kun je op Vlaanderen Intern een (ondertitelde) opname bekijken.

Bezig met laden...

Suggesties?

Heb je aanvullingen of een opmerking over deze webpagina? Meld je suggestie(s).